Synthese
Uitgeverij Synthese
De online catalogus van Synthese wordt steeds up-to-date gehouden. Op dit moment zijn alle 576 titels van het fonds te vinden op de website.

> Naar de fondslijst

Wilt u gemakkelijk op de hoogte blijven van de uitgaven van Synthese, dan kunt u via deze website gratis de nieuwste catalogus aanvragen.

> Gratis catalogusOnderwerp: Agni Yoga

De van oorsprong in de Russische taal geschreven Agni Yoga serie wordt sinds 1977 in het Nederlands vertaald. In 1998 verscheen 'Broederschap', het dertiende en volgens de oorspronkelijke planning laatste deel. Daarmee is deze in kringen van esoterici hooglijk gewaardeerde bron, voor de hedendaagse lezer compleet beschikbaar.

In telkens korte paragrafen en in zeer compacte bewoordingen wordt de lezer ingewijd in onbekende werelden. Achter de schijnbaar losse fragmenten gaat zowel voor de hele serie als per boek een zeer systematische opbouw schuil. De energie en kracht die uit deze boeken komen zijn uniek. Wie met deze boeken kennis maakt, al is het maar kort, doet verrassende ontdekkingen.Hieronder vindt u een complete lijst van boeken die vallen binnen de door u gekozen onderwerps-categorie. Klik op een titel voor een uitgebreide boekbeschrijving.


Kies een onderwerp:


Agni Yoga
Morya Agni Yoga

Dit boek geeft praktische aanwijzingen voor hen die kennis zoeken, de kennis die de Indische levensfilosofie heeft aangeduid als Raya Yoga, de yoga van de toekomst, de yoga van het vuur.

AUM
Morya Agni Yoga

Leidraad in dit twaalfde boek van de Agni Yoga-serie is de klank AUM. Het geheim van deze klank wordt van diverse kanten belicht. Men gaat ervan uit dat hij het trillingsgetal vormt dat de basis is van ons bestaan.

Hiërarchie
Morya Agni Yoga


Nieuw Tijdperk Gemeenschap
Morya Agni Yoga


Oneindigheid I
Morya Agni Yoga


Oneindigheid II
Morya Agni Yoga


De Oproep (Bladeren uit de tuin van Morya I)
Morya Agni Yoga


Vurige Wereld I
Morya Agni Yoga


Vurige Wereld II
Morya Agni Yoga


Vurige Wereld III
Morya Agni Yoga