Synthese
Uitgeverij Synthese
De online catalogus van Synthese wordt steeds up-to-date gehouden. Op dit moment zijn alle 526 titels van het fonds te vinden op de website.

> Naar de fondslijst

Wilt u gemakkelijk op de hoogte blijven van de uitgaven van Synthese, dan kunt u via deze website gratis de nieuwste catalogus aanvragen.

> Gratis catalogusOnderwerp: Natuur

Hieronder vindt u een complete lijst van boeken die vallen binnen de door u gekozen onderwerps-categorie. Klik op een titel voor een uitgebreide boekbeschrijving.


Kies een onderwerp:


Eetbare planten, bloemen en zaden uit de vrije natuur
Fran├žois Couplan


Gelukssteentje
James Wanless

Grote steun in het leven

De gulden snede
C.J. Snijders

De gulden snede illustreert op treffende wijze dat zowel de 'scheppende mens' als de spontane groei in de natuur door hetzelfde principe worden geleid wanneer zij schoonheid bereiken - zowel in o.a. architectuur, beeldhouwkunst, schilderkunst en muziek als in de vorm van bloemen, boomtakken, zeekrabben en schelpen.

Sterren, mensen, kruiden
Mellie Uyldert

De astrologische kant van kruiden
Dit astrologische kruidenboek beoogt zowel leek als astroloog een eerste houvast te bieden voor het praktisch gebruik van inheemse geneeskruiden en de leek een eerste blik te geven op de kosmische ordening, die zich in alle natuurrijken spiegelt en herhaalt, zowel in de planten- als in de mensenwereld.

De taal der kruiden
Mellie Uyldert