Synthese
Uitgeverij Synthese
De online catalogus van Synthese wordt steeds up-to-date gehouden. Op dit moment zijn alle 576 titels van het fonds te vinden op de website.

> Naar de fondslijst

Wilt u gemakkelijk op de hoogte blijven van de uitgaven van Synthese, dan kunt u via deze website gratis de nieuwste catalogus aanvragen.

> Gratis catalogusOnderwerp: Christendom

Hieronder vindt u een complete lijst van boeken die vallen binnen de door u gekozen onderwerps-categorie. Klik op een titel voor een uitgebreide boekbeschrijving.


Kies een onderwerp:


DVD - SECRETS OF THE CODE
John Stack (regie)

documentaire verfilming van Dan Burnsteins bestseller

David en Salomo
Neil Asher Silberman & Israel Finkelstein

archeologen ontrafelen een mythe

Het Opus Dei Complot
Pieter Dewever

een onthullend onderzoek

Jezus en de verloren godin
Peter Gandy & Timothy Freke

de geheime lessen van de oorspronkelijke christenen
De geheime lessen van de oorspronkelijke christenen. Waarom werden de leringen van de oorspronkelijke christenen door de rooms-katholieke kerk geheim gehouden? En waarom werden de oorspronkelijke christenen wreed onderdrukt?

De lachende Jezus
Peter Gandy & Timothy Freke

leugens in de religie en gnostische wijsheden

De mysterieuze Jezus
Peter Gandy & Timothy Freke

Was Jezus oorsponkelijk een heidense God?
Wist u dat duizenden jaren voor onze jaartelling 'heidenen' ook al een Zoon van God vereerden? Wist u dat deze heidense verlosser ook werd geboren als zoon van een maagd op 25 december temidden van herders; dat hij water in wijn wist te veranderen; dat hij stierf en wederopstond met pasen en dat hij zijn lichaam en bloed aan volgelingen aanbood?

Tau en christendom
John R. Mabry


Van Venus tot Madonna
Annine van der Meer

een verborgen geschiedenis
"Van Venus tot Madonna - een verborgen geschiedenis" is een speurtocht naar de vergeten vrouwelijke kant van God. Archeologie, kunst, mythen en heilige teksten worden onderzocht om het verloren beeld terug te vinden. Het bewijs wordt geleverd: mevrouw God bestaat.