Synthese
Uitgeverij Synthese
De online catalogus van Synthese wordt steeds up-to-date gehouden. Op dit moment zijn alle 576 titels van het fonds te vinden op de website.

> Naar de fondslijst

Wilt u gemakkelijk op de hoogte blijven van de uitgaven van Synthese, dan kunt u via deze website gratis de nieuwste catalogus aanvragen.

> Gratis catalogusOnderwerp: Consuminderen

Hieronder vindt u een complete lijst van boeken die vallen binnen de door u gekozen onderwerps-categorie. Klik op een titel voor een uitgebreide boekbeschrijving.


Kies een onderwerp:


Aldi klanten
Hanneke van Veen & Rob van Eeden

Hanneke van Veen en Rob van Eeden, beter bekend als het Vrekkenechtpaar, doorbreken met dit boek een hedendaagse 'taboe': winkelen bij Aldi (en andere goedkope winkels).

Altijd GENOEG!
Marieke Henselmans

De leukste dingen zijn vaak niet de duurste!
Het woord 'bezuinigen' roept geen prettige gezellige gevoelens op. Het riekt naar armoede, afknijpen, afzien, broekriem aanhalen. Het misverstand dat hier aan ten grondslag ligt is het idee dat als je probeert te besparen de leukste dingen natuurlijk het eerst wegvallen.

Consuminderen met kinderen
Marieke Henselmans


De vrekkenkrant compleet
Hanneke van Veen & Rob van Eeden


GENOEG uitgegeven!
Marieke Henselmans


Hoe word ik een echte vrek?
Hanneke van Veen & Rob van Eeden


Ik wil geen villa aan de Vecht
Micky Otterspoor


Je geld of je leven
Hanneke van Veen & Rob van Eeden


Lekker zuinig
Hanneke van Veen & Dimitri van Veen

simpel en geodkoop koken en eten met

Meer doen met minder
Hanneke van Veen & Rob van Eeden


Nooit meer rood staan
Paul Rispens

Nederland heeft zich massaal in de schulden gestoken. Creditcard, postorderbedrijf, goedkope leningen, aandelenlease, we zitten er voor jaren aan vast en komen er in veel gevallen niet meer vanaf. Dit boek reikt de hand aan mensen die wel van hun schulden af willen komen, zonder te belanden in een schuldsaneringtraject of faillissement.

Een rijk leven zonder geld
Heidemarie Schwermer