Synthese
Uitgeverij Synthese


Beter zien
systemische oogtherapie
Uschi Ostmeier-Sitkowski & Marianne Wiendl


De systemische oogtherapie is een nieuwe methode om gevoelens die met het symptoom slecht zien in verbinding staan, te herkennen. Ze verbindt beproefde oogoefeningen met de methode van de ‘familieopstellingen’van Bert Hellinger.
De ogen worden 'opgesteld' en met de eigen persoon en familie in verbinding gebracht. Zo kunnen dan gevoelens, welke zich in de familieconstellatie soms over generaties terug hebben gemanifesteerd, herkend en opnieuw ‘geprogrammeerd’ worden. Vaak verdwijnt dan de klacht of het symptoom ‘ik zie zo slecht’

Marianne Wiendl en Uschi Ostermeier-Sitkowski hebben in Duitsland en Oostenrijk veel naam gemaakt met hun opzienbarende koppeling tussen trainingen van de ogen met ons denken en voelen. Ze schreven hierover enkele boeken, die inmiddels hun weg in Europa hebben gevonden. Dit is nieuw in Nederland en Belgie. Marianne is mede oprichtster van de vereniging Gezond Zien; zij geeft lezingen en heeft een bloeiende praktijk (zie www.mariannewiendl.de). Uschi werkt ook in Oostenrijk en Griekenland. Zij is yogalerares en heeft enkele boeken geschreven over yoga en beter zien (zie ook www.augentraining-praxis.de).


DETAILS
ISBN 9789060306918
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 208
Druk: 1
Datum: 01/11/2007
Imprint: Synthese
Status: Verwacht
Prijs:  € 19,99