Synthese
Uitgeverij Synthese


Van leven ga je dood
zelfgenezing: een probaat middel
Otto van Nieuwenhuijze


De auteur heeft met dit boek willen bereiken dat de lezer gefascineerd raakt door z’n eigen lichaam. Dit kan leiden tot allerlei verrassende vragen; heb je een lichaam of ben je je lichaam?
Als je je lichaam bent, zorgt het lichaam dan voor zichzelf als jij voor jezelf zorgt? Mogelijk niet. Want als je jezelf verzorgt door het eten van bijvoorbeeld veel taartjes dan zie je vaak dat je lichaam daar veel van heeft te lijden. Kortom, kennelijk zijn we niet ons lichaam.
Betekent dit dat je een lichaam hebt? Als je goed zorgt voor je lichaam, voel jij je dan beter of voelt je lichaam dan beter?
Van leven ga je dood is bedoeld om je te helpen om meer over je lichaam te leren, maar ook door van je lichaam te leren.

Otto van Nieuwenhuijze, arts en ingenieur, is onderzoeker en adviseur op het gebied van de integratie van geneeswijzen, onderzoek, onderwijs en persoonlijke beleving. Hij werd civiel ingenieur (Delft), studeerde in Londen (cross cultural studies) en in Maastricht (medicijnen). Otto van Nieuwenhuijze geeft internationaal lezingen en adviezen. Hij is de oprichter van ProVisions – advies en begeleiding voor het gezond maken en houden van organisaties en bedrijven.
DETAILS
ISBN 9789060306895
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 352
Druk: 1
Datum: 01/11/2007
Imprint: Synthese
Status: Verwacht
Prijs:  € 19,95