Synthese
Uitgeverij Synthese


Blonde Boeddha
een leeg blond hoofd, eindelijk!
Sanne Wurzer


Een jonge journaliste reist af naar India, naar 's werelds grootste centrum voor persoonlijke ontwikkeling en meditatie. In dit boek -haar eerste- doet ze op een openhartige en geestige wijze verslag van alle avonturen die ze meemaakt in het centrum en daarbinnen, in dat veelzijdig innerlijk van haar. Door haar directe, openhartige en beeldende manier van schrijven lijkt het alsof je er zelf bij was.
Lees over de vriendschappen met mensen die uit de hele wereld naar dit prachtige, oord zijn gereisd, en kijk mee naar wat er binnen de muren van de op zelfontwikkeling gerichte ''groepen'' gebeurt.

Sanne Wurzer, 1983 groeide op in Friesland. Werkt parttime als freelance journalist, heeft een eigen website en een column op de website van Cosmopolitan. Existentiele vragen rezen toen ze een jaar of 11, 12 was. Ze las toen allerlei boeken, van Gibran tot Freud, maar niets raakte haar zo als de boeken van Osho, mysticus uit India. Haar vader was er in de jaren zeventig al geweest, en enthousiast door zijn verhalen, maar vooral ook door Osho's besloot ze dat ze ooit ook zelf naar zijn ashram zal gaan. In 2006 is het zover: 3 maanden lang brengt ze door in de ashram, die in de jaren is veranderd tot een " meditatieresort ''.
DETAILS
ISBN 9789062710423
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 224
Druk: 1
Datum: 15/10/2007
Imprint: Synthese
Status: Verwacht
Prijs:  € 14,00