Synthese
Uitgeverij Synthese


Het alfa plan
totale ontspanning in vijf stappen
Louis Proto


STRESS wordt tegenwoordig alom beschouwd als een belangrijke factor in het ontstaan van typische westerse kwalen als hartaanvallen en maagzweren. Degenen die de minste gelegenheid hebben zich te ontspannen zijn daar het meest vatbaar voor, en raken daarom gespannen, geprikkels en soms gedeprimeerd.
HET ALFA-PLAN VRAAGT SLECHTS EEN HALF UUR PER DAG om van deze symptomen verlost te raken en geest en lichaam tot volledige ontspanning te brengen. Deze nieuwe, simpele en effectieve methode voor ontspanning spaart de zenuwen en vult de verloren energie weer aan zodra we onder stress staan of moe zijn geworden, zowel thuis als op het werk. Het is een ideaal middel tegen de hectische manier van leven van tegenwoordig.

LOUIS PROTO is afgestudeerd aan London University en is door de Westminster Pastaral Foundation opgeleid tot psychotherapeut. Hij werkt zowel met particulieren als met groepen en heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in zowel Oosterse als Westerse methoden voor persoonlijke groei, bewustzijn en ontspanning. Universeel in zijn benadering put hij uit een groot aantal bronnen als holistische tharapiën, zen, yoga (die hij gedurende drie jaar in India beoefende) en in zijn boeken makat hij deze technieken voor gezondheid en ontspanning bekend voor een veel groter publiek. Zijn unieke benadering heeft de aandacht van de grote media getrokken en hij geeft regelmatig interviews op de radio en beantwoordt dan vragen van luisteraars.MEER VAN DEZE AUTEUR

Heel jezelf
Jezelf genezen
Laat je niet beïnvloeden
Meditatie voor iedereen
Meer energie!
Volg je eigen weg
DETAILS
ISBN 9053400095
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 162
Druk: 1
Datum: 01/01/2001
Imprint: Synthese
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 12,50