Synthese
Uitgeverij Synthese


Spiegelpunten
een dieper inzicht in de horoscoop
Sylvie Rohde & René Jelsma


Vrijwel elke astroloog werkt met gevoelige punten. Neem bijvoorbeeld de huiscuspen, het Pars en de Maansknopen. Reeds in oude tijden werkte men met spiegelpunten. Het was de Nederlandse astroloog Jan de Jong die deze techniek, ook bekend als de antiscionepunten, in de zeventiger jaren van de vorige eeuw verder uitwerkte en verbeterde. In de jaren tachtig van diezelfde eeuw publiceerde René Jelsma al een boekje over het fenomeen spiegelen. Zijn ruime praktijkervaring met spiegelpunten heeft geleid tot geheel nieuwe conclusies over de aard en betekenis van deze gevoelige punten. Daarom was het noodzakelijk de eerdere publicatie geheel te herzien en aan te vullen. Samen met co-auteur Silvie Rohde heeft René Jelsma een zeer duidelijk boek neergezet waarin niet alleen de geschiedenis van het spiegelen en de technische kanten ervan uitgelegd worden, maar ook de toepassing en de duiding ruimschoots aan bod komen. De vele praktijkvoorbeelden helpen de lezer om zelf tot toepasselijke duidingen van de spiegelpunten te komen.

RENÉ JELSMA (1955) is ruim 25 jaar actief als astroloog. Hij adviseert particulieren omtrent levensvragen, geeft adviezen over opvoedingskwesties en zaken als school- en beroepskeuze, en treedt ook regelmatig op als adviseur voor het bedrijfsleven. Daarnaast heeft hij ruim tien jaar een opleiding tot astroloog verzorgd. Nog steeds houdt hij zich actief bezig met het begeleiden van professionele astrologen door middel van coaching en training. Van zijn hand verschenen diverse publicaties voor zowel de leek als de professional.

SILVI ROHDE (1968) begon in 1994 aan haar (zelf)studie astrologie waarna zij dde vakopleiding Astrologie bij Leo Hunting volgde. Haar passie voor taal en vormgeving heeft een uitlaatklep gevonden in astrologische kennisoverdracht.DETAILS
ISBN 9789062710263
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 116
Druk: 1
Datum: 01/03/2007
Imprint: Synthese
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 16,50