Synthese
Uitgeverij Synthese


Brooddrank
Gezondheid uit de graankorrel
Peter Scholz


Drinken, eten, baden, op peil houden van de gezondheid - brooddrank heeft uitzonderlijke capaciteiten.

Brooddrank presenteert op duidelijke en veelzijdige wijze de positieve uitwerkingen van brooddrank op de algehele gezondheid en fysieke gesteldheid.

De basis van deze bijzondere drank bestaat uit brood dat volgens een speciaal procédé van biologisch verbouwd graan wordt gebakken. Tijdens het langdurig gistings- en fermenteringsproces ontwikkelen zich fermenten, enzymen en melkzuur. Dit melkzuur bijvoorbeeld is voor ons organisme erg belangrijk bij o.a.
*het reguleren van de zuur-base-huishouding
*de ondersteuning van de darmflora in zijn afweerfunctie
*het in stand houden van de zuurbeschermingsmantel van de huid.

Brooddrank helpt echter ook bij o.a. allergieën, neurodermitis, verkoudheid, candida albicans, psoriasis, diabetes mellitus en brooddrank werkt sterk ondersteunend bij het ontzuren en ontslakken van het lichaam.

Brooddrank biedt ook een hele reeks smakelijke recepten, want met brooddrank zijn niet alleen fitness- en spijsverteringsdrankjes te maken, maar ook lekkere vegetarische broodsmeersels, sausen en dressings.

Dr. Peter Scholz is praktiserend arts en natuurgeneeskundige en doet al verscheidene jaren onderzoek naar de uitwerkingen van brooddrank en ontwikkelde op basis hiervan brooddranktherapieën. Hij houdt regelmatig lezingen voor o.a. volkshogescholen, Kneippverenigingen of tv.DETAILS
ISBN 9060306643
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 96
Druk: 1
Imprint: De Driehoek
Status: Uitverkocht
Prijs:  € 13,00