Synthese
Uitgeverij Synthese


Schoonheidsgeheimen van de Chinese keizerinnen
Voor een zachte huid en een stralend voorkomen
Shan Feng


Een nieuwe vorm van lichaamsverzorging afkomstig uit de traditionele Chinese geneeskunde die lichaam en ziel behandelt.

Laat u verleiden door de kostbare geheimen van de Chinese schoonheidsleer en tot schoonheid en sensualiteit.

Het geheim dat schuil gaat achter een eeuwige jeugd en in het oog springende schoonheid was al bekend aan de Chinese keizerinnen. Zij koesterden hun recepten en gaven ze door aan vertrouwelingen als bleek dat ze werkelijk effect hadden. Tot op heden hebben deze recepten hun werking behouden. Ze zijn zo bijzonder dat ze op de dag van vandaag achter slot en grendel in het paleismuseum in Peking worden bewaard.

Schoonheidsgeheimen van de Chinese keizerinnen bevat de schoonheidsrecepten die deel uit maken van de traditionele Chinese gezondheidsleer. Ze scheppen de mogelijkheid voor een geheel nieuwe vorm van lichaamsverzorging met aandacht niet alleen voor het uiterlijk maar ook voor het innerlijk, en daarmee een schoonheidsbehandeling voor lichaam en ziel.

Shan Feng, expert in de traditionele Chinese geneeskunde (TCM), is erin geslaagd deze Chinese schoonheidsleer toegankelijk te maken voor het grote publiek, hij geeft aan waar de ingrediënten verkrijgbaar zijn en hoe de recepten in de praktijk moeten worden gebruikt om hun volledige werking tot ontplooiing te brengen. Hij brengt kortom een volkomen nieuwe vorm van schoonheidsverzorging die in gelijke mate lichaam en ziel omvat.
DETAILS
ISBN 9060306635
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 128
Imprint: De Driehoek
Status: Beschikbaar
Prijs:  â‚¬ 14,50