Synthese
Uitgeverij Synthese


De darmreiniging volgens Dr. F.X. Mayr
De manier om te ontslakken, ontgiften en ontzuren
Erich Rauch


Leven volgens het gedachtegoed van F.X. Mayr

Gezonde darm - gezonde mens:
Spijsverteringsklachten, hoofdpijn maar ook een slappe huid en een ongezonde uitstraling hebben te maken met een darmactiviteit die tekort schiet. Nu kunt u daar wat aan doen!

Het geheim van het succes van de darmreiniging volgens F.X. Mayr
Een sleutel tot gezondheid en een gezond voorkomen. Ontslak effectief darm en organisme volgens de oorspronkelijke methode van dr. F.X.Mayr. En u zorgt dan zelfs voor nog meer: De darmreiniging helpt u om een zwakke spijsvertering weer in conditie te brengen en om verborgen oorzaken van diverse klachten op holistische wijze te verhelpen.

Uw weg naar blijvende gezondheid
Lees alles over hoe de gezondheid met de Mayr-kuur weer op peil kan worden gebracht: Welke kuurvorm is voor mij het beste? Hoe werkt die en waarop moet worden gelet? Hoe is het individuele verloop van de behandeling? Heb ik aanvullend vitaminen en biovitale stoffen nodig? Wat doe ik tegen verzuring? Welke samenhang is er tussen spijsvertering en psyche? Houd de eetcultuur van Mayr aan, dan geldt ook voor u: Vanaf morgen meer gezondheid!

Dr. Erich Rauch kreeg zijn medische opleiding bij de beroemde vastenarts dr. F.X. Mayr, wiens methode met dit boek internationale bekendheid wordt gegeven. Dr. Rauch begeleidde meer dan 35.000 Mayr-kuren en was de medische directeur van een groot gezondheidscentrum. Hij richtte de Internationale Gesellschaft van Mayr-artsen op en zette zich in voor de verbreiding van de Mayr-leer en -artsenopleiding.MEER VAN DEZE AUTEUR

Autosuggestie en genezing
Bloed- en lichaamsvochtreiniging
De Mayr-darmreinigingskuur


DETAILS
ISBN 9060306619
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 128
Imprint: De Driehoek
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 14,90