Synthese
Uitgeverij Synthese


Diereninzicht

Margriet Dudok van Heel


Diereninzicht is een boek waarin Margriet Dudok van Heel samen met een aantal vertegenwoordigers van diverse diersoorten laat zien, hoe dieren en mensen in harmonie met elkaar kunnen leven.

Dieren kunnen een bron van levensvreugde zijn. Zij moeten dan echter wel in de gelegenheid worden gesteld in balans te leven en dat is in deze jachtige tijd vaak niet het geval.

In Diereninzicht kiest Margriet Dudok van Heel voor een nieuwe benadering; deze keer laat zij de dieren zelf aan het woord om uit te leggen, hoe hun behoeften in balans gebracht kunnen worden met de eisen die de mens aan hen stelt.
Hun commentaren worden telkens ingeleid door een wijze uil, die de ontwikkeling schetst van de mens door de eeuwen heen en de plaats die de dieren daarbij hebben kunnen en willen innemen.

Diereninzicht bevat veel aangrijpende en humoristische voorvallen uit dierenlevens, maar ook veel bruikbare aanwijzingen om de manier van omgaan met de verschillende dieren op een rijker en hoger niveau te tillen.

Margriet Dudok van Heel is coördinator van een opleiding voor veterinaire natuurgeneeskunde. Ook heeft zij een eigen adviespraktijk op dit gebied. Haar jarenlange observaties van dieren stellen haar in staat hun signalen op begrijpelijke wijze te verwoorden.
Eerdere boeken van haar zijn Bach-remedies voor honden en paarden, Essentiële oliën voor honden en paarden en Natuurgeneeswijzen voor honden en paarden.MEER VAN DEZE AUTEUR

Bach-remedies voor honden en paarden
Essentiele oliën voor honden en paarden
Natuurgeneeswijzen voor honden en paarden
Uw hond is een hond


DETAILS
ISBN 9060306600
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 176
Druk: 1
Imprint: De Driehoek
Status: Uitverkocht
Prijs:  € 16,50