Synthese
Uitgeverij Synthese


Lekker leven
Herstel de zuur-base-balans in je lichaam
Chris Bieze


Milde basische recepten en andere mogelijkheden om je natuurlijke weerstand te verhogen

Een goed afweersysteem wordt voor ons steeds belangrijker en een van de peilers hiervan is het zuur-base-evenwicht.
Lekker leven bevat de informatie, richtlijnen en recepten om dit evenwicht te bereiken. De auteur die lang aan de ziekte van Scheuermann leed, slaagde erin hiermee een goede basis voor zijn gezondheid te leggen.
Met slechts weinig veranderingen in het normale voedingspatroon is het mogelijk om met behulp van de hier beschreven methode in zes weken tijd een evenwicht te bereiken in de lichaamseigen zuur-base-huishouding.
Lekker leven - een programma ter bevordering van ontzuring en ontslakking, ter bestrijding van demineralisering en ter versterking van de natuurlijke weerstand, met voedingsrichtlijnen en ook yoga- en meditatie-aanwijzingen voor de psychische balans.
Lekker leven gaat eveneens in op de invloed van de ademhaling op de zuurgraad en op scheikundige aspecten van ontzuring en ontslakking en laat daarmee zien hoe belangrijk de zuur-base-balans voor ons lichaam is.
Lekker leven biedt een hele reeks recepten om zes weken lang heerlijk te eten en intussen uw gestelde doel te bereiken.

Chris Bieze is al van jongs af met oosterse filosofie, gezondheidsleren en yoga vertrouwd. Hij is inmiddels vele jaren yoga-docent. Als docent scheikunde is hij verbonden aan de Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen in Meppel.
DETAILS
ISBN 9060306570
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 64
Druk: 1
Imprint: De Driehoek
Status: Uitverkocht
Prijs:  € 11,90