Synthese
Uitgeverij Synthese


Neuraaltherapie
Behandeling van pijn en functiestoornissen
F.H. Wullink


Neuraaltherapie is in Nederland nog weinig bekend maar bijvoorbeeld in Duitsland kan men hiervoor bij 1 op de 4 huisartsen terecht.

Neuraaltherapie werkt met stoorvelden in het lichaam die een meetbaar verhoogde elektrische spanning vertonen als gevolg van beschadigd lichaamsweefsel. Deze stoorvelden kunnen het neurovegetatieve stelsel ontregelen en zo op heel andere plaatsen in het lichaam tot klachten leiden. Zo kan bijvoorbeeld een litteken op de buik te maken hebben met ernstige heupklachten en als dan de neuraaltherapie het litteken op de buik behandelt, kan dat de heupklachten neutraliseren.

Bij beschadigd lichaamsweefsel moet men niet alleen aan littekens denken maar ook aan bijvoorbeeld ontstekingen van amandelen, tandwortel, galblaas, oude botbreukvlakken, restjes van een ijzerinjectie, glas-of metaalsplintertjes onder de huid.

Dr.F.H.Wullink werkt in zijn huisartsenpraktijk al jaren met de neuraaltherapie. Zijn boek Neuraaltherapie is een informatieve presentatie van uitgangspunten en mogelijkheden van deze therapie en doet tevens verslag van behandelingen in zijn praktijk van o.a. hoofdpijn, artrose, oogziekten, erfelijke ziekten, psychische klachten, schrompelnier en Sudeck-dystrofie.

Dr.Wullink is werkzaam in de Polikliniek voor Flebologie en Proctologie te Voorst/Zutphen. Hij schreef eerder o.a. een leerboek voor artsen en enkele patiëntenboekjes.DETAILS
ISBN 9060306414
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 62
Imprint: De Driehoek
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 9,90