Synthese
Uitgeverij Synthese


Bio-energie-therapie
Een holistische diagnose- en behandelmethode
Reinhold D. Will & Norbert O. Schedtmann & Martin Keymer


Ziekten hebben zelden slechts een enkele oorzaak. Integendeel, meestal gaat het om een complex aan in- en uitwendige oorzaken, uiteenlopend van erfelijke belastingen, vaccinatieletsel, stress, verkeerde voeding en degeneratieziekten. Dergelijke complexe stoornissen vragen om een holistische en oorzakelijke benadering met oog voor alle aspecten die uiteindelijk de gezondheid verstoren.

Een van de weinige behandelvormen met de mogelijkheid vanuit dit principe diagnoses te stellen en vervolgens te behandelen is de bioresonantie-therapie, een behandelmethode die zich richt zowel op als naar de bio-energetische, de informationele en de materiele toestand van het lichaam.

Bio-energie-therapie is een uitvoerige beschrijving van de mogelijkheden van holistisch-causaal behandelen - wat uiteindelijk zijn oorsprong heeft in de oude Chinese energieleer van de meridianen en de vijf elementen.
Het verschaft inzicht in het diagnose- en behandelconcept en behandelt belangrijke aspecten van de meest voorkomende chronische ziekten: darmstoornissen en de invloed ervan op het hele organisme, bindweefselstoornissen, een tot op heden nauwelijks onderkend fenomeen, focaaltoxicosen o.a. in het gebit, immuunzwakte, etc.

Bio-energie-therapie maakt duidelijk hoe met behulp van een holistische diagnose een werkelijk holistisch-causaal behandelplan kan worden opgesteld aan de hand waarvan dan stapsgewijs de oorzaken van de ziekten kunnen worden geneutraliseerd. Dat dit mogelijk is, illustreren de vele verslagen uit de bio-energetische behandelpraktijk.


Martin Keymer heeft al tientallen jaren een natuurgeneeskundige praktijk en ontwikkelde de bio-energetische diagnose- en behandelsystematiek. Norbert O.Schmedtmann is biologisch, holistisch tandarts, Reinhold D.Will is als heilpraktiker gespecialiseerd in de holistisch-causale BICOM-therapie. Hij is auteur van o.a. Bioresonantie-therapie.
MEER VAN DEZE AUTEUR

Bioresonantie-therapie


DETAILS
ISBN 9060306252
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 128
Imprint: De Driehoek
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 14,90