Synthese
Uitgeverij Synthese


Slapeloosheid
Antwoord op alle vragen
Dilys Davies


Slapeloosheid - Antwoord op alle vragen: heel veel informatie over lichamelijke, psychische en emotionele aspecten van slapen en slaapproblemen. Hulp en houvast voor niet alleen degene die lijdt aan slapeloosheid maar ook voor mensen in zijn of haar directie omgeving, want iedereen weet dat slapeloosheid verstrekkende gevolgen kan hebben. Dat geldt voor de algehele gezondheid maar ook voor het werk en voor persoonlijke relaties. Toch is het vaak moeilijk om hulp te vinden. Anderen beginnen er niet aan omdat ze slaaptabletten wantrouwen.

Slapeloosheid helpt u deze problemen de baas te worden en weer op een natuurlijke manier te slapen:
* informatie over slaap en slapeloosheid
* oorzaken van slapeloosheid
* krachtige effectieve zelfhulpstrategieën
* uitvoerige informatie over diverse natuurlijke hulpmiddelen
* hoe de leefstijl evenwichtiger te maken
* beter leren omgaan met emoties
* natuurgeneeskundige therapieën: acupunctuur, Alexander-techniek, aromatherapie, Bach-bloesem-remedies, homeopathie, massage, fytotherapie, natuurgeneeskunde, osteopathie, chiropractie, reflexologie, shiatsu, spirituele healing

Dr.Dilys Davies is klinisch-psychologe met specialisatie slaapstoornissen. Zij zit verder in het bestuur van de psychotherapie-afdeling van de British Psychological Society en is adviseuse van de World Health Organisation voor de behandeling van slapeloosheid.


DETAILS
ISBN 906030618X
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 112
Druk: 1
Imprint: De Driehoek
Status: Eigen Depot
Prijs:  € 13,90