Synthese
Uitgeverij Synthese


De Mayr-darmreinigingskuur
…en daarna gezonder leven
Erich Rauch


Wat is darmreiniging, ontslakking en hoe wordt gezonde voeding effectief? Wanneer een Mayr-kuur? Waaruit bestaat het programma van deze kuur? Waarom een vervolgkuur? Wat kunt u dagelijks doen voor uw gezondheid?

Dr. F.X. Mayr (1875-1965) is de grondlegger van de naar hem genoemde diagnostiek en therapie. Zijn geniale geneeskundige denkbeelden waren hun tijd ver vooruit.

De Mayr-kuur bestaat uit een lichamelijke en psychische reinigingskuur onder deskundige begeleiding en een aansluitend zelfhulpprogramma met richtlijnen voor o.a. voeding, ademhaling, lichaamsbeweging, rust en psychisch evenwicht. Met de kuur worden vaak bijzondere resultaten bereikt.

Deze editie van De Mayr-darmreinigingskuur… en daarna gezonder leven is een herziene en verbeterde uitgave van de eerste druk. Het boek is in de eerste plaats een duidelijke en complete inleiding op de diverse onderdelen van de Mayr-kuur en de manier waarop men daarna zou moeten leven om van de uitwerkingen zo lang mogelijk profijt te hebben.

Dr. Erich Rauch was jarenlang de naaste medewerker van dr. Mayr. Tegenwoordig leidt hij het Mayr-Gezondheidscentrum in het Oostenrijkse Maria Wörth-Dellach. Hij is tevens voorzitter van de Duitse vereniging van Mayr-artsen. Ook in Nederland bestaat een afdeling van deze vereniging.
MEER VAN DEZE AUTEUR

Autosuggestie en genezing
Bloed- en lichaamsvochtreiniging
De darmreiniging volgens Dr. F.X. Mayr


DETAILS
ISBN 9060306112
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 128
Druk: 1
Datum: 18/10/2006
Imprint: De Driehoek
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 15,90