Synthese
Uitgeverij Synthese


Allergie voor dieren
Biofysische behandeling van allergieën voor huisdieren
Peter Schumacher


Heel veel dierenvrienden en andere mensen zijn allergisch voor dieren of dierharen. Wereldwijd gaat het om miljoenen mensen die bij contact met dieren lichte tot ernstige allergische klachten vertonen.

Voor degenen die een immuunsysteem hebben dat zodra ze in de buurt van een kat, hond, paard, cavia, vogel etc. komen, op tilt slaat, is vaak de enige remedie: levenslang ieder contact met dit dier vermijden. Het gevolg is dan dat het zo belangrijke gezinslid uit huis moet worden verbannen.

Tot voor kort waren de behandelmogelijkheden uiterst miniem, maar nu is er binnen de natuurgeneeskunde een biofysische behandeling - ook wel bio-resonantie therapie genoemd - die bij allergie voor dieren dermate goede resultaten geeft, dat zelfs kinderen die allergisch zijn voor een huisdier, toch hun liefste wens in vervulling kunnen zien gaan.ALLERGIE VOOR DIEREN natuurlijk behandelen:

principes en basisbegrippen van de bio fysische bij welke klachten slaat de bio resonantie -therapie goed aan; hoe wordt de diagnose allergie gesteld technische aspecten van de behandeling vele verhalen uit de praktijk: over behandelingen bij allergie voor katten, honden, cavia's, konijnen, schimmelsporen, pollen, goudhamsters, paarden(haar), schapenwol, vogelveren, dons, huisstofmijt, insecten(heten), vissen etc. vragen en antwoorden over ingesleten reflexen bij dierallergieën, astma, allergieën bij de dieren zelf, vissen, egels, boerderijvakantie, knuffels...

DETAILS
ISBN 9060306104
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 112
Druk: 1
Imprint: De Driehoek
Status: Uitverkocht
Prijs:  € 14,90