Synthese
Uitgeverij Synthese


Uw immuunsysteem mentaal trainen

Heinrich Klaus


Lichaam en geest beinvloeden elkaar wederkerig, dat is het uitgangspunt voor de psychosomatische arts dr. Heinrich Klaus.

Vanuit dit principe wordt in Uw immuunsysteem mentaal trainen toegelicht, hoe beelden en visualisaties die we onszelf voor de geest brengen een sturende invloed op onze lichamelijke gesteldheid kunnen hebben en zo klachten kunnen voorkomen, verminderen of zelfs helemaal doen verdwijnen.

Na een uitleg over de werking van ons immuunsysteem, wordt overgestapt op de visualisatie-oefeningen. Dit gebeurt op zo;n levendige manier dat men als vanzelf wordt meegevoerd en ertoe wordt verleid meteen een begin te maken met het trainen van het eigen afweersysteem.

Uw immuunsysteem mentaal trainen voert u mee naar de zwakke plekken in uw fysieke constitutie. via afzonderlijke hoofdstukken komt men terecht bij:

- de longen
- hart en bloedsomloop
- het hoofd
- het spijsverteringskanaal
- spieren en skelet

Uw immuunsysteem mentaal trainen maakt het heel eenvoudig om visualisatietechnieken naar de eigen situatie te vertalen om zo bijvoorbeeld bronchitis, hperventilatie, hoge en lage bloeddruk, hoofdpijn, maag-darmklachten, spierspanningen, rug- en gewrichtsklachten te bestrijden.

Dr. Heinrich Klaus was als psychosomatisch arts werkzaam in o.a. Duitsland, Nederland en India. In de VS legde hij in Santa Fe de fundamenten voor de visualisatie-geneeskunde en methode van psycho-imaginatie die in dit boek worden behandeld.

DETAILS
ISBN 9060306082
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 120
Druk: 1
Imprint: De Driehoek
Status: Uitverkocht
Prijs:  € 13,50