Synthese
Uitgeverij Synthese


Levenslang lekker eten
Informatief kookboek voor mensen met diabetes
Nelleke Stegeman & Trudy Crouwers


Lekker én gezond eten is altijd belangrijk, of je nu diabetes hebt of niet. Gelukkig raken we er steeds meer van doordrongen dat het niet moeilijk is om wat voor onze gezondheid te doen: gezond bewegen, gezond met stress omgaan, niet roken en – niet in de laatste plaats – gezond, volwaardig en lekker eten.

Dat laatste is voor veel mensen met diabetes een probleem. Zij willen graag goed over hun aandoening geïnformeerd zijn, willen en kunnen invloed uitoefenen op de behandeling en willen weten waarom iets een goede of verkeerde uitwerking heeft.

Levenslang lekker eten is een boek dat antwoord geeft op veel vragen:
* Mag suiker nu wel of niet?
* Wat zijn koolhydraten en wat doen ze in het lichaam?
* Met welke regelmaat moeten we eten?
* Hoeveel mag dat per maaltijd zijn?
* Hoe kunnen we wat we eten het beste in overeenstemming met onze levenswijze brengen?
En vooral:
*Hoe kunnen we met diabetes leven en toch gezond én lekker eten?

U vindt in Levenslang lekker eten vooral heel veel eenvoudige, handige, lekkere en bijzondere recepten om het mogelijk te maken iedere dag weer lekker en gezond te eten, ook al hebt u diabetes.

Levenslang lekker eten wordt uitgegeven in samenwerking met de Diabetesvereniging Nederland. De auteurs, Nelleke Stegeman en Trudy Crouwers, zijn diëtiste en hebben beiden ruime ervaring op het gebied van de diabeteszorg. Zij schreven eerder Hokus Pokus, een kookboek voor kinderen met diabetes. Nelleke Stegeman is ook schrijfster van het handboek Voeding bij gezondheid en ziekte.
MEER VAN DEZE AUTEUR

Levenslang zonnig en lekker eten


DETAILS
ISBN 9060305965
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 120
Imprint: De Driehoek
Status: Beschikbaar
Prijs: € 14.90