Synthese
Uitgeverij Synthese


Katten natuurlijk genezen
Voorkomen en genezen van kattenziekten en tips voor het toedienen van medicijnen en injecties
Sonja Jäger


Niet alleen voor onszelf maar ook voor onze huisdieren doen we steeds vaker een beroep op alternatieve geneeskundige behandelingen. Dat de natuurgeneeskunde vaak zeer goede resultaten geeft, en dat zonder bijverschijnselen, is inmiddels vaak genoeg gebleken.

Katten natuurlijk genezen is een overzicht van de mogelijkheden van diverse alternatieve geneesmethode bij de aandoeningen die katten kunnen oplopen. Het is echter vooral een boek dat wil helpen voorkomen dat uw huisgenoot ziek wordt. Het doet dat o.a. door duidelijk te beschrijven op welke wijze u ziekten tijdig kunt onderkennen.

Katten natuurlijk genezen beperkt zich tot een vermelding van de meest opvallende symptomen van de afzonderlijke klachten, letsels of verwondingen en geeft vervolgens een of meer mogelijkheden waarop u uw dier kunt helpen - bijvoorbeeld bij aandoeningen van ogen, oren, lever, maag, luchtwegen, voortplantingsorganen, urinewegen, huid, bij letsels als gevolg van uitwendige factoren en verder bij krolsheid, zwangerschap, bevalling, weeën, etc.
Tenslotte worden nog enkele dieetadviezen gegeven voor het geval uw kat last heeft van maag en darmen of van huidziekten.

Sonja Jäger is homeopathisch dierenarts en tevens docente in de biologische diergeneeskunde in haar opleidingscentrum voor toegepaste natuurgeneeskunde in Stuttgart. Zij schreef eveneens Honden natuurlijk genezen.
MEER VAN DEZE AUTEUR

Honden natuurlijk genezen


DETAILS
ISBN 906030585X
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 124
Imprint: De Driehoek
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 15,90