Synthese
Uitgeverij Synthese


Honden natuurlijk genezen
Voorkomen en genezen van hondenziekten
Sonja Jäger


Niet alleen voor onszelf maar ook voor onze huisdieren doen we steeds vaker een beroep op alternatieve geneeskundige behandelingen. Dat de natuurgeneeskunde vaak zeer goede resultaten geeft, en dat zonder bijverschijnselen, is inmiddels vaak genoeg gebleken.

Honden natuurlijk genezen is een overzicht van de mogelijkheden van diverse alternatieve geneesmethode bij de aandoeningen die honden kunnen oplopen. Het is echter vooral een boek dat wil helpen voorkomen dat uw huisgenoot ziek wordt. Het doet dat o.a. door duidelijk te beschrijven hoe ziekten tijdig kunnen worden onderkend.

Honden natuurlijk genezen beperkt zich tot het vermelden van de meest opvallende symptomen van de afzonderlijke klachten, letsels of verwondingen en geeft vervolgens een of meer mogelijkheden waarop u uw dier kunt verzorgen - bijvoorbeeld bij aandoeningen van ogen, oren, lever, maag, geslachtsorganen, urinewegen huid en in geval van wormen, zonnesteek/warmtestuwing, wonden, verbrandingen of infecties.
Er worden ten slotte nog enkele dieetadviezen gegeven voor het geval uw hond last heeft van maag en darmen of van huidkwalen.

- Voorkomen en genezen van hondenziekten
- Aanwijzingen voor het toedienen van medicijnen en injecties


Sonja Jäger is homeopathisch dierenarts en tevens docente in de biologische diergeneeskunde in haar opleidingscentrum voor toegepaste natuurgeneeskunde in Stuttgart. Zij schreef eveneens Katten natuurlijk genezen.
MEER VAN DEZE AUTEUR

Katten natuurlijk genezen


DETAILS
ISBN 9060305841
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 126
Imprint: De Driehoek
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 15,90