Synthese
Uitgeverij Synthese


Met Bach-bloesems weer in evenwicht
Herstel van innerlijke en lichamelijke balans zonder agressieve medicijnen
Jörg Linditsch


Worden de lichamelijke en/of psychische eisen die iedere dag weer aan u worden gesteld u te veel? Groeien de problemen u boven het hoofd? Bent u niet tevreden met uw leven? Op welke wijze uw gestel ook om hulp vraagt, in dit Bach-bloesem-boek vindt u snel het antwoord.

Met Bach-bloesems weer in evenwicht behandelt alfabetisch de diverse psychische gemoedstoestanden en maakt het zo eenvoudig om snel de Bach-bloesem te vinden die uitkomst biedt bij de specifieke psychische gesteldheid.

Volgens dr. Edward Bach ligt de oorzaak van iedere lichamelijke ziekte in een verwonde ziel. Deze verwonde ziel moet weer geheeld worden, wil het individu zijn innerlijke balans hervinden en daarop aansluitend zijn lichamelijke balans.
Met deze gedachte als uitgangspunt ontwikkelde hij in de loop van zijn leven de naar hem genoemde Bach-therapie die op subtiele wijze zonder agressieve medicijnen naar herstel voert.

Met Bach-bloesems weer in evenwicht omvat, behalve een algemene inleiding op de bloesemtherapie, ook een overzichtelijk schema voor volwassenen en kinderen, waardoor het toepassen van de bloesem-essences nog eenvoudiger wordt.

Jörg Linditsch is auteur van diverse boeken over alternatieve geneeskunde.
DETAILS
ISBN 9060305795
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 152
Druk: 1
Imprint: De Driehoek
Status: Uitverkocht
Prijs:  € 15,90