Synthese
Uitgeverij Synthese


Bioresonantie-therapie
Over een nieuwe geneesmethode waarbij een juiste afstemming van externe en lichaamseigen informatie de gezondheid herstelt
Reinhold D. Will


De bioresonatie-therapie – die in Duitsland al veel wordt toegepast en nu in Nederland terrein wint – heeft als uitgangspunt de lichaamseigen trillingen van de mens, die op diverse externe trillingen afgestemd dienen te zijn. Zo moet bijvoorbeeld de trillingsfrequentie van een voorgeschreven medicijn op de lichaamseigen trilling van de patiënt zijn afgestemd. Alleen als dit het geval is, heeft het gebruiken ervan zin.

De bioresonantie-therapie beïnvloed met haar (aangepaste) trillingen op energetisch-informationeel niveau de lichamelijke processen van de individuele patiënt. Aangezien er geen enkele ziekte is die niet gepaard gaat met onregelmatige vibraties, kan deze therapie met goede genezingsverwachtingen worden toegepast bij de meest uiteenlopende aandoeningen: reumaklachten, hart- en vaatziekten, candida, migraine, kinder- en vrouwenziekten, tumoren, ademhalingsklachten, gebitsproblemen, aandoeningen van de huid, longen, lever, gal, maag en darm, allergieën etc.

R.D. Will is natuurgenezer en gespecialiseerd in de bioresonantie-therapie.
MEER VAN DEZE AUTEUR

Bio-energie-therapie
DETAILS
ISBN 9060306732
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 112
Druk: 4
Imprint: De Driehoek
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 13,50