Synthese
Uitgeverij Synthese


Bach-remedies voor honden en paarden
Praktisch, overzichtelijk en eenvoudig toe te passen
Margriet Dudok van Heel


De bloesemtherapie van dr. Edward Bach vindt steeds meer waardering en een groeiend aantal mensen raakt enthousiast over de toepassing van de remedies. Dat deze Bach-remedies behalve bij mensen, ook bij dieren werken, is echter nog weinig bekend.

Ook dieren kunnen ingedeeld worden volgens de 38 karaktertypes van Bach. Bach-remedies voor honden en paarden belicht de specifieke problemen van de 38 afzonderlijke karakters en aansluitend de behandeling. Duidelijk wordt beschreven hoe, wanneer en welke Bach-remedies in uiteenlopende gevallen van toepassing zijn.

In aparte hoofdstukken wordt aandacht besteed aan het sociale patroon bij paarden en honden en de hieruit voortvloeiende problemen, evenals aan de werking en de bereiding van Bach-remedies.

Bach-remedies voor honden en paarden is een boek dat duidelijk is geschreven door iemand die veel en invoelend omgaat met honden en paarden. Ook om die reden is het een boek dat iedereen die van honden en paarden houdt, graag zal lezen.

Margriet Dudok van Heel verkreeg in de loop van vele jaren werken en omgaan met honden en paarden een diepgaand inzicht in de psyche van het dier. Op basis van dit inzicht en haar kennis van de Bach-bloesemtherapie geeft zij de passende behandeling, benadering en training om het dier (weer) in evenwicht te brengen.
MEER VAN DEZE AUTEUR

Diereninzicht
Essentiele oliën voor honden en paarden
Natuurgeneeswijzen voor honden en paarden
Uw hond is een hond


DETAILS
ISBN 9060305671
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 160
Druk: 4
Datum: 15/08/2007
Imprint: De Driehoek
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 17,50