Synthese
Uitgeverij Synthese


Leer uw baby 's nachts door te slapen
Een slaaptrainingsprogramma voor uw baby om zelf weer aan nachtrust toe te komen
Charles Schaefer & Michael Petronko


Een slaaptrainingsprogramma voor huilbaby’s, gebaseerd op de jarenlange ervaringen van een Amerikaanse universiteitskliniek.

Telkens en telkens weer doen totaal uitgeputte ouders een beroep op deze kliniek in de hoop dat er een einde komt aan de slapeloze nachten die zij met hun kind soms al jaren doorstaan, mensen, wanhopig op zoek naar een mogelijkheid die maakt dat hun baby, en zijzelf, ’s nachts weer kunnen doorslapen.

Leer uw baby ’s nachts door te slapen behandelt het slaapprobleem van enerzijds de kinderen die ’s nachts steeds weer wakker worden en dan niet meer zonder de hulp van de ouders inslapen en anderzijds de kinderen die niet in slaap vallen zonder te worden gewiegd, gevoed o.i.d.. Het slaaptrainingsprogramma van Schaefer en Petronko maakt een einde aan de tot een gewoonte geworden behoefte van het kind en leert het alleen in slaap te vallen, zonder dat er iemand uit zijn bed hoeft te komen.

Leer uw baby ’s nachts door te slapen omvat tevens hoofdstukken over waarom baby’s ’s nachts huilen en wat dit voor de ouders tot gevolg heeft.
Bovendien biedt het een doeltreffende methode om de door de almaar huilende baby veroorzaakte stress zo goed mogelijk aan te kunnen – onmisbaar wanneer u een huilbaby hebt en hem wilt leren om zonder hulp te slapen. Twintig tips helpen u het uithoudingsvermogen op te brengen dat is vereist om de periode te doorstaan, waarin u het slaaptrainingsprogramma voor uw baby in praktijk brengt.


Charles E. Schaefer is directeur van de huilbaby-kliniek die verbonden is aan de Fairleigh Dickinson Universiteit. Hij bracht hier zijn slaaptrainingsprogramma voor het eerst in praktijk.

Michael R. Petronko is als directeur van de psychologische afdeling aan dezelfde universiteitskliniek verbonden.
DETAILS
ISBN 9060305531
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 96
Imprint: De Driehoek
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 13,90