Synthese
Uitgeverij Synthese


Uw gezicht liegt niet
Wat uw uiterlijk onthult over u en uw gezondheid
Michio Kushi


Een inleiding op oosterse diagnostiek

Een snelle blik in de spiegel kan veel vertellen over uw gezondheid. Alleen al uw gelaat onthult de meest uiteenlopende aspecten. Uw houding, teint, gelaatstrekken en handschrift kunnen zelfs nog meer vertellen. Tezamen weerspiegelen zij de potentiële levenskracht van uw aangeboren constitutie, de kwaliteit van uw voeding en de sterke en zwakke punten van uw inwendige organen.

Uw gezicht liegt niet is een inleiding op de oosterse wijze van diagnostiseren die afwijkt van de westerse methoden. De auteur, Michio Kushi, is bekend door zijn vele publicaties over oosterse macrobiotiek.

De oude oosterse diagnosekunst is behalve een hulp voor degenen die ziek zijn, een effectief middel om inzicht te verkrijgen in zichzelf, het eigen leven en de persoonlijke verhouding tot de natuur.
Deze techniek heeft haar waarde in de loop van duizenden jaren bewezen. Zij stimuleert het observatievermogen en werpt zo al heel snel vruchten af voor het dagelijkse bestaan.

Uw gezicht liegt niet biedt na een algemene inleiding in afzonderlijke hoofdstukken de toepassing van de diagnose op o.a. gelaat, ogen, mond, oren, haar huid, handen, stem en aanraking en gewoonten.
DETAILS
ISBN 9060305248
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 94
Druk: 1
Imprint: De Driehoek
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 12,90