Synthese
Uitgeverij Synthese


Sterren, mensen, kruiden
De astrologische kant van kruiden
Mellie Uyldert


In Sterren mensen kruiden zijn vanuit de astrologie zowel de kruiden als de bij de planeten behorende ziekten of symptomen ingedeeld. Het geeft op eenvoudige wijze inzicht in de kosmische ordening en in het praktische gebruik van inheemse geneeskruiden. Elk schepsel is onderhevig aan trillingen die door de sterren worden uitgezonden en ieder type heeft een bijzondere gevoeligheid voor bepaalde planeten; zo zullen bijvoorbeeld Venus- of Mars-typen onder ons gevoeliger zijn voor plaatsen en kruiden die ook onder deze planeten vallen.
Een geneeskrachtig kruid groeit vrijwel altijd in de buurt van iemand die juist dit kruid nodig heeft; tuinbezitters zouden er daarom goed aan doen een deel van hun tuin over te laten aan de kosmische orde waardoor het geneeskrachtige kruid binnen handbereik aanwezig is en gebruikt kan worden als een kwaal zich voordoet.
Sterren mensen kruiden is voorzien van uitgebreide registers wat het gebruik van dit boek overzichtelijk en eenvoudig maakt.

Mellie Uyldert (1908) heeft op een zeer breed terrein vele titels op haar naam staan, met name over astrologie maar ook over natuurgeneeskunde, geneeskrachtige kruiden en edelstenen. Zij heeft jarenlang een bloeiende praktijk gehad en heeft heel veel mensen vanuit verschillende invalshoeken geadviseerd en begeleid in hun ontwikkelingsproces.MEER VAN DEZE AUTEUR

Astrologie: aspekten
Astrologie: kosmische samenhangen
Lexicon der geneeskruiden
Medische astrologie
De taal der kruiden
Verborgen krachten der edelstenen
Verborgen wijsheid van het sprookje


DETAILS
ISBN 9062719899
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 112
Druk: 8
Datum: 26/06/2005
Imprint: Synthese
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 12,95