Synthese
Uitgeverij Synthese


Doe zelf Kabbala

Kitty Knappert


De levensboom is hèt symbool van de kabbala. Deze kabbala is geen historisch document, maar een levend systeem van geestelijke ontwikkeling, een soort westerse yoga.

De levensboom bevat vruchten (tekens) waarvan elk een kosmische kracht voorstelt. Door ons denken daarop te richten, komen we met deze kracht in aanraking. De methode van de levensboom is een ontdekkingsreis naar het zelf. Het is een fascinerende klimtocht van wortel tot kruin. Je mag erbij lachen. Het is niet heilig. Iedereen haalt uit de levensboom wat hij/zij nodig heeft. Wees geen toeschouwer, doe mee.

Kitty Knappert (1929) werd al op haar 13e als groot danstalent ontdekt. Ze kwam jong in de hectische wereld van de showbizz terecht. Door haar nietsontziende jacht op roem gingen zijzelf en haar gezin bijna ten onder. Haar ontmoeting (en later huwelijk) met de bekende arts Rama Polderman en haar interesse in de Vedanta-filosofie hebben haar leven drastisch veranderd. Ze geeft lezingen em doet workshops met heel veel artistieke fantasie en enthousiasme.MEER VAN DEZE AUTEUR

Au ouder worden


DETAILS
ISBN 9062719783
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 160
Imprint: Synthese
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 17,95