Synthese
Uitgeverij Synthese


Energie in balans
Yoga, Mudra's, aanraking en inzicht
Josepha Strous


'Energie in balans' is een praktisch werkboek. Aan de hand van overzichtelijke series yoga-oefeningen en helende massages geeft Josepha Strous aanwijzingen en inzichten om onze energie bewuster te beleven en een gezond evenwicht te handhaven. Het boek bevat 17 series en meer dan 125 oefeningen vanuit diverse invalshoeken.De oefeningen worden verduidelijkt met foto's (zie voorbeelden).

En, dit boek biedt meer: het wijst erop dat spirituele bewustwording gekoppeld is aan zelfkennis en het inzicht dat energetisch denken ons geeft. Openheid, observatie en onderscheidingsvermogen maken de energetische ruimte zichtbaar; de ruimte waarin we zijn, de ruimte dié we zijn.

Josepha Strous geeft 15 jaaryogales waarbij ze ook gebruik maakt van mudra's, aanraking en kleurbeleving. Daarnaast begeleidt zij vastenkuren, geeft inzichtgerichte themacursussen en werkt individueel met mensen.

Met Hetty Draayer kan worden vastgesteld:'als we op de juiste wijze leren ademen, mediteren en leven, wordt ons lichaam in energie getransformeerd en vibreren al onze cellen in harmonie met kosmische energie die dan door ons heen stroomt'. 'Energie in balans' nodigt u uit dit zelf te ervaren.DETAILS
ISBN 9062719406
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 192
Druk: 1
Imprint: Synthese
Status: Eigen Depot
Prijs:  € 17,95