Synthese
Uitgeverij Synthese


Relaties als spiegel
Zelfonderzoek in de psychologische astrologie
Richard Idemon


In dit boek leert Richard Idemon ons te kijken naar een geboortehoroscoop op een wijze die ons meer leert over onze 'persoonlijke mythologie', onze verborgen agenda, ons kind-zijn en onze 'geloven in', factoren die ons leven en onze relaties uiteindelijk bepalen.

Door het combineren van astrologische, mythologische en Jungiaanse symbolen leert hij ons hoe we ons kunnen verlossen van onze diepgewortelde denkwijze die onze levensloop beperkt. Van belang is hoe Richard Idemon ons attent maakt op de belangrijkste aspecten van het leven: onze relaties met anderen. Hij vertelt ons dat die belangrijke mensen functioneren als spiegels voor onze verdere bewustwording. Door te kijken in de spiegel die anderen ons voorhouden (met gebruik van synastrie en horoscoopvergelijkingen) kunnen we ons leven een andere wending geven en kunnen we onze relatie t.o.v. onze partner, man, vrouw, ouders, kinderen, vrienden, enz. wel degelijk veranderen.

Richard Idemon was over de hele wereld een bekende en geliefde leraar met een originele en provocatieve stijl van spreken. Hij begon de 'School of Astrological Studies', was medeoprichter van de 'AFAN' en verbonden met de 'NCGR' en de 'Jungian Society'. Hij woonde in San Franscisco en was meer dan 20 jaar praktiserend astroloog.DETAILS
ISBN 9062719392
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 288
Imprint: Synthese
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 19,95