Synthese
Uitgeverij Synthese


Chakratherapie

Keith Sherwood


U bent een energiewezen. Uw gedachten, gevoelens en handelingen zijn energetisch van aard - om jezelf te kennen en te weten wat je denkt, voelt en doet, moet je jezelf energetisch kennen.

Elk van de zeven chakra's van het menselijk lichaam verwerken en verdelen energie. De chakra's transformeren energie naar verschillende gewaarwordingen die voor ons verstaanbaar zijn, namelijk gedachten, emoties en fysieke sensaties. Menselijke problemen - spirituele, mentale, emotionele en fysieke - worden veroorzaakt doordat blokkades in onze energiesystemen optreden die verhinderen dat onze energie vrijelijk kan stromen. Chakratherapie is een praktische en gemakkelijk bruikbare gids die leert hoe met uw chakra's te werken om energieblokkades op te lossen. U zult technieken leren voor het verhogen van uw energieniveau en voor het veranderen van ongezonde energieën in gezonde, zodat u het evenwicht en de harmonie herstelt in uzelf, in degenen die u dierbaar zijn en in de wereld waarin u leeft.

Keith Sherwood (New York, VS) is geboren en opgegroeid in Brooklyn, New York. Als healer en helderziende stichtte hij het 'American Psychic Network', doceerde op vele plaatsen in de VS en daarbuiten en publiceerde artikelen over healing en persoonlijke groei. Keith Sherwood is tevens auteur van het boek 'The Art of Spiritual Healing'.MEER VAN DEZE AUTEUR

De kunst van het spiritueel helen


DETAILS
ISBN 9062290868
Uitvoering: Paperback
Imprint: Bres
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 16,95