Synthese
Uitgeverij Synthese


Rooslezen

Dorine Haveman


Houden bloemen echt van mensen? Dit boek bespreekt 'rooslezen' als een intuïtieve, helende manier van werken, die loopt via de taal van de bloemen. Tijdens individuele trance-sessies verbindt de auteur haar kennis van het plantenrijk met een voorgelegd probleem. Ze ontvangt, met de roos als vertrekpunt, het bloembeeld dat bij een persoon en zijn situatie past. In symbolentaal laat de bloem zien wat er speelt in iemands leven, waarom juist deze bloem bij hem of haar verschijnt en waar kansen liggen voor verbetering. Daarom ook is deze methode goed bruikbaar voor het adviseren in loopbaankwesties en problemen met de levensloop.

Zo kan bijvoorbeeld een plekje op de stengel, de toestand bij de wortels, of de omgeving waarin de bloem staat een diepere betekenis openbaren, die de cliënt herkent als in zijn innerlijke wereld verstopte informatie, waar hij of zij tot nu toe niet bij kon. Al tijdens de rooslezing worden kansen tot transformatie gevoeld en benut. Lange tijd daarna blijft de helende kracht van de persoonlijke bloem doorwerken. Tijdens een sessie gaat ze leven en tot je spreken.Hoe de beelden eigenlijk ontstaan, hoe ze kunnen werken en hoe ze te interpreteren zijn, wordt toegelicht met boeiend vertelde voorbeelden uit de praktijk, die sterke gevoelens van herkenning kunnen oproepen.

Dorine Haveman (1957) ontdekte als kind haar affiniteit met het bloemen- en plantenrijk. Na afronding van de studie Nederlands en aanvankelijk in het onderwijs werkzaam te zijn geweest, startte zij met auralezen. Vanuit haar praktijk en lessen in auralezen, intuïtieve ontwikkeling en healing, ontstond deze unieke vorm van het rooslezen. Thans adviseert zij in individuele consulten, en geeft trainingen in haar methodiek.DETAILS
ISBN 906229085X
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 144
Druk: 1
Imprint: Bres
Status: Uitverkocht
Prijs:  € 13,95