Synthese
Uitgeverij Synthese


Gronden
Oefeningen tot herstel van het contact met de aarde
Jennifer Hinton


Gronden is het lichamelijk en geestelijk herstellen van het contact met de aarde. De behoefte aan gronden neemt toe naarmate steeds meer mensen zich verliezen in spirituele activiteiten, sterke emotionele ervaringen of vervreemding van de maatschappij en hun directe omgeving.

Bij verschijning van de eerste druk van Gronden was deze term in Nederland nog vrijwel onbekend. Inmiddels is het begrip ingeburgerd en de kring beoefenaars van de in dit boek beschreven technieken breidt zich gestadig uit.

Zowel in het kader van therapieën als in de dagelijkse zorg voor de individuele psychische hygiëne is voor velen 'gronden' tot de standaardpraktijk gaan behoren.

Jennifer Hinton voltooit haar studie Transpersoonlijke Psychologie aan het Naropa Institute (Boulder, Colorado, VS). Van jongs af heeft zij zich beziggehouden met technieken en methoden, inclusief de EST-training, siddha yoga, channeling en sjamanisme. Zij volbracht spirituele onderzoekstochten in Midden-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en India.DETAILS
ISBN 9062290426
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 152
Druk: 1
Imprint: Bres
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 13,95