Synthese
Uitgeverij Synthese


Doen wat je hart je ingeeft
De vertaling van 'Do what you love, the money will follow'
Marsha Sinetar


'Dit boek staat vol inspirerende voorbeelden... het is dan ook heel wat aantrekkelijker dan die steriele boeken die je vertellen hoe je miljonair kunt zijn voor je 35ste' - Richard N. Bolles, de auteur van What colour is your parachute?

Een zeer toegankelijke gids waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe we in staat zijn werk te vinden dat volledig bij ons past en waarin kwaliteiten, talenten, verlangens maar ook kennis, vaardig- en kundigheden tot bloei kunnen komen. Marsha Sinetar geeft inzicht in het overwinnen van angsten, in het nemen van kleine risico's om een grote beslissing met veel ingrijpende veranderingen mogelijk te maken met als uiteindelijk resultaat een toename van onze kwaliteiten die ons in staat stellen liefdevolle relaties te ontwikkelen en te behouden.

Marsha Sinetar werkt als organisatiepsychologe waarbij bemiddeling (mediation) een grote rol speelt. Zij heeft zich als schrijfster de laatste jaren verdiept in het psychologische proces van zelf-realisatie bij volwassenen.

Een heerlijke gids voor iedereen die reikhalzend uitkijkt naar werk waarin individuele creatieve ambities gerealiseerd kunnen worden.MEER VAN DEZE AUTEUR

Noem mij niet oud


DETAILS
ISBN 906271966X
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 208
Imprint: Synthese
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 16,95