Synthese
Uitgeverij Synthese


Gelukssteentje
Grote steun in het leven
James Wanless


[Geluks]steentje is je eigen verzonnen uitdrukking voor een steentje dat je in je hand kunt houden, dat je ooit eens opraapte en vervolgens jaren, soms wel je hele leven bij je draagt omdat het "je geluk bracht".

In dit boek wordt uitgelegd hoe zo'n uniek steentje te vinden en hoe het je beste vriend of vriendin kan worden omdat het onder alle omstandigheden steun zal geven. Hoe het je bezielt, hoe het je helpt, kalmeert en vertrouwen geeft.

James Wanless - o.a. de bedenker van het over de hele wereld populaire "Voyager Tarot" spel- gebruikt in zijn praktijk in Californië objecten direct uit de natuur als hulpmiddelen voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

[Geluks]steentje is tevens een eenvoudige handleiding om onszelf beter te leren kennen en te ontdekken wat onze kwaliteiten en talenten zijn om eigen dromen en visies te verwezenlijken. De lessen van dit [Geluks]steentje zijn de grondbeginselen van ons leven. Want juist deze aardse geschenken zijn zeer belangrijke waarden voor een gelukkig en succesvol leven.MEER VAN DEZE AUTEUR

Intuïtief handelen - uw sleutel tot succes


DETAILS
ISBN 9062719015
Uitvoering: Gebonden
Aantal pagina's: 100
Druk: 1
Imprint: Synthese
Status: Uitverkocht
Prijs:  € 11,95