Synthese
Uitgeverij Synthese


Medicijnwiel
Aarde-astrologie
Sun Bear & Wabun


‘Dit boek ontstond als gevolg van een visioen dat ik jaren geleden kreeg’ … schrijft de Chippewa medicijnman, ziener en Indiaanse leider Sun Bear. En in het MEDICIJNWIEL zetten hij en zijn helpster Wabun dit visioen uiteen in een geheel nieuw stelsel van aarde-astrologie, dat de lezers niet alleen kan helpen in hun dagelijkse leven, maar ook op hun levenspad.
Een prachtige bezielende nieuwe benadering van de astrologie die mensen van alle aardetekens zal helpen om ‘in evenwicht te gaan op onze aarde-moeder’.

Sun Bear en Wabun openbaren hun visioen van het heelal met zijn schepselen, elementen en planeten … dat buitengewoon nuttig kan zijn voor het leven van alle mensen op onze planeet. – Human Dimensions Institute

De auteurs brengen ons in contact met een astrologie die berust op de traditionele wijsheid van de Indianen. Het jaar wordt net als bij de meer bekende astrologie verdeeld in twaalven, maar bij iedere tijdspanne behoort een plant, een mlneraal en een paar dieren. Het boek bevat 'n enorme hoeveelheid fascinerende informatie over deze dieren, planten en mineralen, zowel wat betreft hun kenmerken als hun genezende werking en spirituele elgenschappen.
DETAILS
ISBN 9062717055
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 217
Druk: 2
Datum: 07/07/2007
Imprint: Synthese
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 19,50