Synthese
Uitgeverij Synthese


Creatief visualiseren met kleur
Praktisch omgaan met kleuren-energieën in combinatie met creatief visualiseren
Brenda Mallon


Dit boek leert je hoe je kleuren-energieën in combinatie met creatief visualiseren kunt gebruiken om de werking van geest en lichaam te verbeteren. Simpele, duidelijk omschreven technieken, die je helpen om bijvoorbeeld relatieproblemen, gezondheids- en werkplekproblemen positief te beïnvloeden.

Van creatief visualiseren is bekend dat het werkt bij o.a. verlangen, depressies, bij gebrek aan vertrouwen of geen evenwicht kunnen vinden in relaties of (nieuwe-)werkkring en zelfs bij mensen die ogenschijnlijk alles hebben bereikt en toch ongelukkig zijn.

Dagelijks zijn we omgeven door kleur. Kleuren hebben een genezende werking en hebben daardoor een invloed op alle facetten van ons leven. Zo worden er in dit boek verschillende visualisaties gegeven aan de hand van een bepaalde kleur om o.a. je intuïtie te ontwikkelen.

Brenda Mallon is een therapeute met een enorme ervaring. Duizenden hebben haar workshops creatieve visualisatie en persoonlijke ontwikkeling gevolgd. Haar boeken zijn dan ook een weerspiegeling hiervan. Eerder schreef ze boeken over dromen, counselling en positief denken. In Creatief visualiseren met kleur worden deze feiten gecombineerd en ga je een totaal andere, veel uitgebreider, en bijna ongelimiteerd scala van mogelijkheden in jezelf ontdekken, mede door de eenvoudige en doeltreffende oefeningen die van invloed kunnen zijn op de rest van je leven!DETAILS
ISBN 9062719058
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 160
Imprint: Synthese
Status: Beschikbaar
Prijs:  € 15,95