Synthese
Uitgeverij Synthese


De kortste weg naar God

Gerald G. Jampolsky


NOG SLECHTS 3 EXEMPLAAR BESCHIKBAAR, DAARNA UITVERKOCHT!

Meer dan 20 jaar na het verschijnen van: 'Liefde is angst laten varen' komt Gerald Jampolsky met het langverwachte vervolg. In 'De kortste weg naar God' geeft dr Jampolsky (voormalig psychiater aan de universiteit van San Francisco) een verklaring voor het menselijk streven om het mystieke gedeelte in ons leven te doorgronden. Jampolsky leert ons angst te overwinnen, oprecht te leven tegenover ons zelf en onze omgeving; hij onderstreept het belang van vergevingsgezindheid en bovenal liefde zowel voor onszelf als voor anderen.

Zijn boeken waarvan er wereldwijd miljoenen werden verkocht, zijn gebaseerd op A course in miracles. Gerald Jampolsky is oprichter van het Center for Attitudinal Healing in Tiburon, Californië USA (met meer dan 100 vestigingen in 18 landen over de hele wereld).

"'Shortcuts to God' is an inspiring guide to creating an intimate an fulfilling connection to God. This book can transform your life" - John Gray, auteur van 'Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus'MEER VAN DEZE AUTEUR

Bevrijd je van schuld en angst
Lichtsignalen
Liefde is angst laten varen
Liefde is het antwoord
Praat alleen over liefde
Uit het duister in het licht
Verander je denken, verander je leven


DETAILS
ISBN 906271918X
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 150
Druk: 1
Imprint: Synthese
Status: Eigen Depot
Prijs:  â‚¬ 13,95