Synthese
Uitgeverij Synthese


Consuminderen met kinderen

Marieke Henselmans


Kinderen duur? Welnee. Dat hangt helemaal van jezelf af. Er is bijvoorbeeld een groot verschil tussen alles nieuw kopen of het op een andere manier op de kop tikken. Met dit boek kun je leren hoe je dat aanpakt: van babyuitzet tot dure skates.

Er valt veel te besparen op voeding, kleding, partijtjes, vakanties, cd-roms en ga zo maar door. Soms is geduld nodig, meestal wat creativiteit, maar de beloning is groot. Besparingen van duizenden guldens zijn al mogelijk als je een gedeelte van de raadgevingen en tips uit dit boek toepast. Een must voor ouders met kinderen van 0 tot 13 jaar, aanstaande ouders èn grootouders!

Marieke Henselmans combineert werk als docent en hulpverlener in de maatschappelijke gezondheidszorg met het managen van een gezin met drie jonge kinderen. Ze publiceert regelmatig in bladen als de J/M en GENOEG. In Consuminderen met kinderen vertelt ze openhartig en humoristisch over haar eigen gezin. "Het gaat niet alleen om geld, maar ook om bewuste keuzes bij de opvoeding. We leven in een consumptiemaatschappij waarin het niet op lijkt te kunnen en kinderen dagelijks de invloed van tv en reclame ondervinden. Je wilt ze niets tekort doen, maar ze grenzeloos verwennen is ook niet goed."MEER VAN DEZE AUTEUR

Altijd GENOEG!
GENOEG uitgegeven!


DETAILS
ISBN 9062719422
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 148
Druk: 1
Imprint: Genoeg
Status: Eigen Depot
Prijs:  € 12,95